ÄNTLIGEN!

I torsdags förra veckan så fick jag ett brev hem om att det låg ett paket i Hudik och väntade på mig. Såg ju vart det kom ifrån, men bara några stycken av er har fått reda på vad det var För hur det än är så vågade jag inte hoppas och tro något. Men så idag så åkte jag in till Schenker och hämtade paketet…  ett paket som innehöll min kära lilla kamera

Kameran är hel och fungerar, men jag är väldigt ringrostig när det gäller alla knappar och rattar. Har ju använt en Canon Eos (nånting) och en Nikon D70 (tills i mitten av januari). Blev lite fotning nu på eftermiddagen och det gick lite bättre att fota. Får väl ta den här veckan som intro

Förutom kameran och liiiite fotat så har jag stått och fixat ramar idag. Har sågat ut 40 st bitar (för hand!!) och limmat ihop 4 ramar. I morgon blir det fortsatt limning och målning.

Fick ett annat paket idag, med någonting hundrelaterat. Ska ut och fota innehållet så får ni se vad det är för nåt Paketet innehöll halsband och koppel till båda vovvarna. De är handsydda av min kompsi Erika. TACK!

Bella gillar ju inte att behöva posera, men bilder blev det. Även om jag har en känsla av att Indy skulle passa bättre som modell Men den vita har inte fått varit ut med sitt nya koppel än. Så foto på henne dröjer.

En del av kopplet, svart, mjuk och bara sååå härligt att hålla i

Båda vovvarna fick rundsydda helstryp, men med olika längd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *