Det händer saker…

Trots att jag inte har skrivit här på ett tag så händer det saker hela tiden och det är därför jag inte hunnit med att skriva. Är nu inne i slutfasen inför utställningen (vernissage Hälsinglands Museum 21 april kl 13. Kom gärna dit!!), under påsklovet så kommer jag att åka till skolan några timmar för att snickra och måla ramar

FREDAG
Jonna hade planerat att ha fest på Jernet (mammas jobb) så det var bara att åka till Gatan och plocka upp J&J för att hinna fixa med allt innan festen började. Och klar blev vi, men gud så jobbigt att vara med på fest för 11-åringar När det flöt på som bäst så smet jag iväg på en långprommis med hundarna. Vid 22 så var vi klara med städning så det var bara att gå hem och kika på tv och bara ta det lugnt.

LÖRDAG
Vaknade vid 10-11 tror jag (slitsam kväll ju ). Åkte ut till Gatan och plockade upp Jonna och Joline. Vi åkte sen till asfaltsverket och promenerade i skogen med hundarna (Starmie, Indy och Bus). Gick en stig som jag aldrig gått förut (brukar ju inte gå där så mkt bara träna ) och det var lite spännande att se vart vi kom fram. Full fart på hundarna och alla tre blev glada över att kunna rulla sig och tugga i sig lite snö Resten av dagen blev det några kortare prommisar för hundarna, samt god mat för mig. En massa intressanta program på Discovery (har den inte själv ) gjorde att jag blev kvar över natten (vovvs såg ut att ha haft det rätt bra ).

SÖNDAG
Lämnade tillbaka Starmie till Pia och efter det åkte jag och J&J ut till asfaltsverket igen. Idag tränade dom sök på ett ställe och en bil blockerade en annan väg, så det blev till att åka ut till den förra uppletsanderutan (den som klubben hade på tävlingar). Indy och Bus sprang omkring som dårar, medan vi tvåbenta tog det lite lugnare. En massa glasbitar samt en hel glasflaska plockade vi upp. Blir så på folk som bara kan kasta ut sånt.

MÅNDAG
Skoldag, med en massa jobb i mörkerrummet (kopierade bilder) samt nedplockning av förra utställningen. På lunchen blev det en prommis med hundarna och nån träning blev det inte på hela dagen. Fick jätteont i huvudet på eftermiddagen så jag åkte hem lite tidigare än jag planerat.

TISDAG
Fortsatt jobb i mörkerrummet och det gick liiite bättre än igår. På eftermiddagen åkte jag till Gatan (skulle vara barnvakt) och sa till Jonna att kolla på de bilder jag tagit fram och välja ut de tio som hon tyckte var snyggast. Vi hade olika smak om fyra stycken bilder, men det var kul ändå att se vad andra tycker. Ni andra får ju vänta med att se bilderna tills ni gått på utställningen Kanske scannar jag in bilderna innan, vi får se vad jag hinner.

ONSDAG
Var sååååå trött imorse så jag åkte aldrig till skolan, utan låg hemma och snarkade Rättfärdigar beslutet med att jag ändå inte skulle kunna arbeta med ”tänkande jobb” om jag var trött och less. Så vi får se om jag åker dit ikväll. Om inte så blir det iaf skolan i morgon. Ska in med glasbeställningen… hua… har hemska minnen från förra gången och då hade jag ramar att räkna från. Nu har jag ingen ram klar och måste därmed räkna allt… och jag som är såååå br apå matte *ironi*

Träning med vovvs blev det iaf. Åkte upp till IP och körde ett pass med båda vovvs. Gick lite sådär. En del saker gick jättebra, som att Bus faktiskt ser glad ut när hon tar metallen och att antalet tvekningar blivit färre. Däremot hade hon extrema problem med att sitta fot med metallen i munnen. Och det där att springa RAKT in i rutan… vad är det?! Hon drog hela tiden mot höger och ville runda första konen. Inkallande med ställande ha rjag börjat träna om så det får vi se hur det blir.

Indy fick ligga plats (dvs med huvet i backen) under hela Bella’s träning, gick bra trots traktorer och bilar som kom och störde. Körde fritt följ med många vändningar och långsam marsch. Körde även ingångsträning. Blev lite annat småpet oxå.

Har verkligen världens bästa vovvar

Har blivit utmanad av Malin och Mucchie.

”Varje spelare börjar med att skriva 6 underliga/egendomliga saker om sig själv. ”

1. Innan 2005 så hatade jag kameror, att jag idag älskar att fota lär ju ingen ha missat
2. Har ett uselt närminne men desto bättre långtidsminne
3. Har varit medlem i Miljöpartiet och delade ut valsedlar vid valet 1998 ( blev filmad för lokala nyheterna då oxå)
4. Varit skol- och kommunansvarig för Djurens Rätt
5. Har aldrig brutit något i kroppen, men har en massa skador ändå.
6. Har just nu väldigt dålig fantasi och kommer inte alls på nåt att skriva här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *