Fasiken också

På förmiddagen så sms’ade Marie och undrade om jag ville komma och träna (Busträning). Och det ville jag, var bara det att jag knappt vaknat och definitivt inte hade linserna i Så först var jag tvungen att sätta i dom och sen ut med vovvs. När jag kom fram till bilen och låste upp den så såg jag att det var stökigt i den (mer än vanligt), dessutom var båda passargerardörrarna olåsta. Och det var då jag såg…. stereon var borta!! En liten ruta på bakrutan var sönderslagen så återigen hade jag en bil full med glas, från den hade den/dom låst upp bilen och rotat runt. Det som är stulet är bilstereon, två skivor (tydligen föll inte Hammerfall i smaken för den skivan var kvar), samt två solglasögon (värde max 40 spänn för båda + att ett par var lite trasiga). Skiter fullständigt i att stereon är borta… är mer sur, arg och framförallt ledsen över att folk måste slå sönder grejer och hålla på

Nautlrigtvis så regnade det när jag försökte täcka för hålet, så tejpen fastnade inte. Men nu när det har slutat regna så ska jag ut igen och fixa till det Så nån som vet om en liten ruta (3 kants) till en toyota corolla, hör av er (stor chans va? )

Träningen med Bus gick bra, men det är fortfarande svårt att bryta kontakten. Liten brun vill gärna stirra hela tiden på mig. Men tids nog lär hon väl förstå att det inte är det jag är ute efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *