Sjuk

Man ska aldrig säga att det är längesen man varit sjuk, det har jag fått lära mig den hårda vägen. För vad händer dagen efter? Jo, halsen börjar bli krasslig. Nu hände detta faktiskt redan för typ 2 veckor sen. Halsen har varit krasslig sen dess och jag har haft feber titt som tätt. Idag verkar dock allt ha brutit ut och jag kan knappt andas.

Men men… tränat har vi gjort ändå. Idag har det hittills blivit två pass. Kan dock inte säga att det är så mycket lydnad, utan mer tricks och agilityträning. Men det kan ju behövas det med.

Jag verkar ha fastnat mer själva träningen än tävlandet, vet att jag sagt att vi skulle tävla mer i år än nånsin förr. Men frågan är om vi ens kommer ut på tävling. Känns liksom inte lika spännande längre. Men den känslan går nog över =)

Just nu väntar jag på att Indy ska börja löpa. Bella började ju i lördags och Indy lär nog börja hon med snart. Om nu vita herdar är som kelpies, dvs löser ALL päls (det var som snöfall hemma) och får tillbaka en del päls innan löp. Inte för att jag vill ha två löpande tikar, men bättre att få det överstökat liksom ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *