Träning med GBA

Igår så åkte jag och vovvs till Öster för att träna med GBA. Rättare sagt jag och Bus skulle träna, Indy fick sitta i bilen hela tiden. Något hon inte direkt tyckte var sååå roligt, men hon fick springa en massa sen när vi kom hem igen så jag tror att jag blev förlåten ;-)

Det som jag och Bus fick testa var så superenkelt att det är skämmigt att man inte gjort det tidigare ;-) Det bästa var väl att övningarna passar både mig och Bus, det är nämligen inte tal om något negativt utan bara positivt. Bella skulle få beröm när hon tog kontakt med mig efter att ha tittat på en annan hund (naturligtvis utan att morra/göra utfall). Det svåra i det hela var nog att få henne att bryta kontakten med mig :p

Visst låter det enkelt? :) För första gången var det någon som berättade precis hur jag skulle göra och det har jag saknat. Har frågat andra hur jag ska göra, men har fått bara delar av ett svar oavsett hur mycket jag har frågat efter ett helt svar.

Träningen gick väldigt bra och jag är såååååååååå tacksam för att GBA ställde upp och gav oss så bra tips =) TACK =)

Jag känner nu att jag för första gången någonsin vet EXAKT hur jag ska bete mig (bara det gör att allt blir så mycket lättare). Ska väl tillägga att det inte handlar om att bli totalsoft mot henne. Gör hon nåt dumt så ska hon ju veta det. Men det handlar inte heller om att bli stenhård. Och det ska heller inte bli så att hon jagar reda på hundar för att få godis ;-)

Det blev platsliggning och tandvisning oxå. Det sistnämnda visade det sig att vi måste träna mer på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *