Varmt

Nepps, jag klagar inte… är skönt att det inte regnar och är tråkigt väder… bara det att det blev lite väl varmt på en gång ;-) Nåja, hellre värme än regn. Är träningstävling på klubben idag, funderade fram och tillbaka om jag skulle vara med. Bestämde mig dock för att vara hemma, åker inte ens in för att fota *chockad*

Igår träffade jag Jinnie (Carro o Johan’s nya vovv) för första gången, en liten svart snabb sak som tyckte jag var så hemsk att hon hellre stack in i den böjda tunneln *hmpf* Sen skulle jag agera lyktstolpe när Carro ville träna inkallning med henne, så Jinnies första möte med mig hade nog kunnat gå bättre *fniss*

Hemsidan är heeeeemskt eftersatt, har inte uppdaterat på över två månader. Det beror inte på att det inte finns nåt att uppdatera, utan för att det just är lite för mycket att göra. Har hur mycket bilder som helst att fixa till och då jag precis har börjat så kommer det nog att dröja lite till innan ni får se sommarens bilder.

Och telenor kortet jag har… nån som vill ha det? tycker det är lite synd att det inte kommer till nytta… så har du telenor, maila mig =) Värdet är 100 spänn.

Igår fick jag reda på vad jag får i födelsedagspresent av mina föräldrar… nackdelen är att det betyder att jag måste fixa hundvakt. Så vovvarna får nog tillbringa ett dygn på pensionatet =) Känns rätt bra att ha dom där och med tanke på att ingen annan vill se efter dom så finns det ju inte så många alternativ ;-)

Idag hade jag tänkt att ta med Joline och träna agility, men se det gick inte… för systrarnas rum skulle städas så att datorerna dom förhoppningsvis får i veckan får plats på skrivborden. Så det var bara att hjälpa till. Av nån anledning var det enklare att städa åt nån annan ;-) Metoden var rätt effektiv, jag tog lite grejer frågade om dom skulle ha kvar det eller inte, och snabbt skulle det gå :p Tänk om man kunde vara så när det gäller ens egna grejer *hihi*

Carro frågade mig igår om mobila bredbandet. Det funkar jättebra tycker jag. Kommer upp i 3,6 Mbps varje gång. Har lite ”problem” med att komma med på 3G, men funkar bra på GPRS. Vill jag ändå ha 3G kostar det lite mer (jag har kontantkort, hade det på modemet för läääääänge sen oxå). Har inte kostat så mycket för mig än, men så surfar jag ju inte så mycket som jag gjorde förr heller. Förut startade jag datorn det första jag gjorde när jag klivit upp och stängde av den det sista jag gjorde på kvällen, men kan det ta några dagar innan jag startar den. Skumt att några månader utan internet kan få den effekten. För sist jag var utan internet så var det superjobbigt, men nu bryr jag mig knappt.

Det tråkiga är ju att eftersom jag så sällan är ute så snackar jag inte lika mycket på msn och det saknar jag. Men vad vet man, när mörka tråkiga höstkvällar kommer kanske man sitter och surfar mycket mer än nu =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *