Kurs för Annica Aller

I helgen så var jag dels barnvakt och dels chaufför till Joline (lillasyster). Joline och Bella gick nämligen kurs för Annica Aller. Själv var jag med och fotade och lyssnade och försökte komma ihåg så mycket som möjligt. När vi kom hem så satt vi och skrev ner allt vi kom ihåg, men jag har en känsla av att vi har glömt mycket.

Jag gillar verkligen Annica’s sätt att lära ut och jag gillade även att se de framsteg som alla i gruppen gjorde. Häftigt att se på så kort tid =)

K-fält och slalom har ju varit prio ett i huvet en längre tid. Och nu med de tips vi fick i helgen så ska det nog inte ta alltför lång tid innan hundarna har lite koll på det där ;-) Tränade (Bus fick köra lite lydnad oxå) med båda vovvarna igår och Bus såg iaf ut som om hon fattade slalom mer än förut. Hon har haft lite tendens till att strunta i det, för det går ju enligt henne fortare att springa förbi slalomet ;-)

Det som förvånade mig mest var att hon inte är lika rädd för gungan längre. Det har hon iofs inte varit sen vi tog ner den på marken i början av sommaren och tränade så. Men jag har nog bara inte tänkt på att hon faktiskt går över den och inte ser helt livrädd ut. Igår på träningen var hon dessutom lite väl het upp på just gungan.

Efter en helg med agility så kom det en måndag innehållande en agilitynybörjarkurs. Jag gillar verkligen det där med att se hur förare och hundar förbättras. Så var det när jag hjälpte till på allmänlydnadskurser också. Från gång till gång så såg man förbättring. Gårdagens tillfälle var nummer 2 och det hade kommit till två nya hundar. Så de fick en liten introduktion av vad vi gjorde förra gången, resten fick fortsätta med hopp och tunnlar (alla gick igenom både rak o böjd tunnel). Efter fikat så blev det mer tunnlar och hopp, samt långhoppet.

Idag har tiden mest gått åt till att sova och åter sova. För två veckor sen var jag superförkyld, blev bra förra veckan och jag skyller på småsystrarna som har varit sjuka i helgen. För nu är jag återigen dålig. Men men, det lär ju gå över snart :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *