Så är man ”gammal” ;)

Tack för alla grattisar =)

Var i Vintergatan hela helgen, dels för att jag skulle vara barnvakt på lördagen (då jag fyllde år ;-)), detta då det var cruising i Hudik. Och som jag tidigare sagt, hellre barnvakt än köra mammas och pappas stoooora bil :p Nu blev det inte så mycket barnvaktande då Jonna och Joline åkte till Söderhamn för att titta på bla Markoolio. Nåja, en bra födelsedag blev det och bästa presenten var nog regnkläderna. Visserligen har jag haft regnkläder förut, men dom har varit lite stela om man säger så. Det var inte dom här. Och igår på agilitykursen så visade kläderna att dom höll för regnet =)

Annars blev det presentkort på KappAhl samt biljett till Monster Jam =) En massa annat fick jag oxå, bla en kameraväska *älskar den*

Att sova i gäststugan i Vintergatan är helt underbart. Sååååå tyst och ingen granne som bråkar, springer runt eller för oväsen tidigt. Så det blev till att sova ut =) Blev sen kvar hela söndagen, följde med mamma och J&J på bio, kollade på Shrek 3 =) Sen så var det dataspel som gällde ;-)

Vovvarna har fått träna lite agility och pyttelite lydnad de senaste dagarna. Kursen som drog igång igår gör så att man blir lite mer taggad att träna agility. Kanske ska man tjata insig att assistera på någon lydnadskurs oxå *fniss*

Igår köpte jag matteboken som vi ska ha i skolan. Kom hem, började räkna, men ville kolla upp en sak och trodde att jag hade matte a boken kvar. Det hade jag inte, men gissa vad jag hittade? Jo, en helt ny matte B bok *suck* Så jag hoppas att jag kan lämna tillbaka den jag köpte. Annars är det bortslängda pengar. För såååå roligt är det inte med matte att jag behöver 2 böcker ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *