Borta bra men hemma bäst…

Först och främst en stor kram till familjen Mähler vars älskade Hyper lämnade jordelivet på tok för tidigt i måndags <3

 

Jag och Johan kom sent igårkväll så äntligen hem. Vi skulle egentligen ha lämnat Stockholm 19.16 men på grund av att någon idiot valde att gå på en bro över spåren söder om Stockholm så påverkades i stort sett alla tåg. Det tog 3 timmar innan polisen fick ner mannen och tågen kunde börja rulla igen. Enligt DN så var det 4000 – 5000 resenärer som blev drabbade.

Jag och Johan kom till centralen vid 10 igår, vi stoppade in våra väskor i skåp sen så gick vi runt lite i olika affärer vid Sergels Torg och Kungsträdgården. Men efter det så gick vi till centralen och lämnade bara när vi skulle köpa dricka (när 50 cl kostar 23 kr så går jag hellre 5 min och får tag på 1,5 L till 18 kr). Så när vi fick reda på att det blivit förseningar så gick vi till SJ och fick reda på att vårat tåg skulle gå som vanligt eftersom det gick norrut (något som killen inte tänkte på var att tåget kom söderifrån).

Men vi valde att tro på honom och när det stod vilket spår tåget skulle in på så trodde vi att allt var frid och fröjd. Vi gick till spåret och väntade, sen försvann informationen och då gick vi tillbaka till avgångshallen. Det stod nu 21:05 på avgång. Nu blev det lite panik för vi hade bokat biljett till Iggesund med både regionaltåg och x-tåg och x-tåget var det sista för dagen.

Gick och tog en kölapp till SJ och fick 254… när räknaren stod på 950. Superkul… men för att göra en lååång historia kort så kom vi iväg strax före 21. Fick byta till x2000 i Gävle och fick åka taxi från Hudiksvall hem till dörren :)

Det har blivit en del fotat under dagarna i stockholm, var på fotografiska i onsdags och det var två fotografer som verkligen fann en plats i mitt hjärta – Jacob Felländer och Liu Bolin. De övriga fotograferna tilltalade mig inte direkt, men visst en tanke på hur man kan göra infann sig :)

Vi har haft en väldigt rolig vecka i stockholm men det var fruktansvärt skönt att få komma hem och sova i sin egen säng!

 

Ett STORT tack till familjen Eriksson somstått ut med toktrollet Stoya den här veckan och Jonna som tillbringat både dagar och nätter hemma hos oss för att skämma bort Indy och Bella. Ett tack till Joline som varit sällskap åt Jonna på dagarna.

Det börjar bli lite trångt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *