Läkarbesök

I morse så var det dags att återigen träffa läkaren fick då reda på att det inte är några skelettskador på fingrar och handleder och det låter ju bra. Även om jag har problem med lederna så har jag inte förväntat mig några skelettskador. Fick även veta att järnvärdet återigen klättrar upp tack vare tabletterna så det blir till att fortsätta med dom ett tag till.

Fick även veta att min ämnesomsättning är låg, så det blir att medicinera mot det. Och där kan svaret till gåtan till varför jag har ont i leder, huvudvärk, är väldigt trött osv. finnas. Fick även veta att även om man behandlar ämnesomsättningen och får bukt med den (dvs det ligger på en bra nivå) så kan det ta ett halvår innan kroppen är återställd. Så det är bara till att ha tålamod och hoppas på det bästa.

Jag hoppas verkligen att vi har funnit svaret nu för jag vet att det är något fel på mig, har känt det under en längre tid och samtidigt så har jag påpekat det för tidigare läkare men har inte tagits på allvar. Så det känns bra att ha en läkare som lyssnar på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *