Ordningsamma Jenny?

För ett tag sedan så lånade jag några böcker om Feng Shui och en som heter ”Rensa, röj och förändra: 101 steg mot ett bättre liv”. Har inte läst så noga i någon av böckerna men lite har jag snappat upp och börjat rensa har jag gjort, har gått igenom plastskåpet i köket. Det som var trasigt kastades, det som var helt men fanns för mycket av sparades – av den enkla anledningen att de får agera hem åt andra prylar.

Igår rensade jag ur min låda i badrumsbyrån, och där fick några plastlådor plats och är nu hem för nagellack, hårsnoddar och annat som man har i badrummet.

Att rensa och framförallt slänga gamla saker är en väldig skön känsla. Ska fortsätta rensa, röja och förändra den närmsta tiden. Men tänker inte ta allt på en gång, utan det får ta sin lilla tid så att jag inte tröttnar på en gång.

Varje gång jag går in i en affär så tittar jag om dom har några bra förvaringsmöbler och småförvaring (typ korgar, lådor osv). Från att ha varit en som kunnat ha sakerna varsomhelst så vill jag nu ha lite mer ordning. Med betoning på lite ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *