Snart klar

Jag målade ingenting igår så ligger en dag efter, tog dock tag i penseln idag och målade ett andra lager färg (på vissa delar blev det första lagret). Min tanke om att måla hyllan till skrivbordet är bara att lägga på is – grundfärgen fäster inte och slipar jag så kommer det bli så oerhört mycket repor som inte kan spacklas över.

Så nu är det köksbordet och de två kabeltrummorna kvar. Men om trummorna ska bli vita det har jag inte bestämt än. Bordet ska naturligtvis bli vitt eftersom stolarna är det. Funderade ett tag på att ha en annan färg på stolarna, men bestämde mig för att ha samma färg. Får se om vi tycker det duger annars får jag väl måla om :)

Efter målandet är klart så hoppas jag att ”kattmatsalen”/hyllan kan byggas – där är det ju iofs ett problem att jag inte har bestämt mig exakt för hur jag vill ha den. Det enda som är säkert är att det ska vara ett skåp längst ner med hål så att katterna kommer in och kan äta i lugn och ro.

Jag har verkligen nördat till mig vad gäller inredning och hemmafixande (trots att det inte har blivit så mycket gjort), men tycker att det är roligt att titta runt på sidor och få ideér. Ideér som kanske inte kan förverkligas här och nu, men senare :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *