Från blogg till business

Jag har under några år läst Tyras blogg (och senare även hennes hästblogg), så när jag fick reda på att hon höll på att skriva en bok så bestämde jag mig fort att den ska jag läsa. Dock har det inte funnits tid förrän nu att läsa den. Och jag måste säga att jag är besviken, jag trodde att man skulle få veta mer om Tyra. Visserligen delar hon med sig av bra tips om bloggande och företagande. Men jag tycker ändå inte att man kommer närmare Tyra i boken än vad man gör i bloggen.

Och vitsen med att skriva en bok är väl att man ska få reda på lite mer. Så på den fronten gjorde Isabella ”Blondinbella” Löwengrip ett bättre jobb i och med sin bok ”Isabellas hemligheter”. I den fick man reda på saker som man inte hade läst om i bloggen och inte heller kunde ana sig till.

Rekommenderar ändå Tyras bok då jag är grymt imponerad av henne som person eftersom hon känns så äkta i bloggen i och med att hon offentligt gått ut med att hon är utbränd, hon skriver om både bra och dåliga saker i bloggen och det är det inte många toppbloggare som gör. Dessutom förklarar hon i boken väldigt bra om hur det kan kännas att vara utbränd.

tyra”Från blogg till business är historien om hur den blyga hästtjejen från landsbygden utanför Norrköping blev rikskänd och skapade ett miljonimperium från sin laptop. Med samma skoningslösa driv och passionerade ärlighet som lockar 70 000 läsare till hennes blogg varje dag berättar Tyra om den långa vägen till framgång.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *