Nu är jag riktigt förbannad!

[Allt som handlar om detta företag ligger i kategorin Hallon. Allt för att det ska vara lättare för er att hitta inläggen.]

Jag skrev tidigare om hallon.se. Jag trodde i min enfald att historien var utagerad i och med att abonnemanget var uppsagt och pengarna var återbetalade. Men ack så fel jag hade.

Sedan igår så har det stått på mitt konto att det dragits 46,20, men det har inte synts till vad pengarna dragits till. Jag trodde att det var betalning för visakortet och tänkte inte så mycket mer på det. Men så för en liten stund sedan så loggade jag in på banken och såg att det var hallon eller rättare sagt HI3G ACCESS AB som dragit pengarna. Gissa om jag såg rött?!

Nu har jag mailat dom och krävt en återbetalning snarast. Har även bytt till ett e-kortnummer så att dom inte kommer åt mitt vanliga visakort.

I morgon kommer jag att chatta med dom för att få reda på vad dom håller på med. För jag tror ju inte att jag kommer få något svar via mailen.

Lärdomen är att 1) låter det för bra för att vara sant så är det så samt 2) lämna ALDRIG ut ditt riktiga kortnummer på nätet, använd e-kort eller andra lösningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *