Skönt med lite träning :)

Efter att ha legat i sängen och glott på tv samt fixat lite på datorn så var det rätt skönt att ta med klicker, lite godis, leksak samt targetplatta ut på gräsmattan. Vovvsen fick följa med en och en så att jag skulle kunna koncentrera mig. Att jag sen glömde bort att ställa om kameran när det var dags för Bella och Indy är ju en annan historia… bättre bilder får tas en annan dag :)

011 013

Stoya – denna glada lilla tokhund. Blev lite positions- och targetträning för henne. Samt passivitet. Är glad för den störning vi fick i form av en katt, blev bara ett voff sen så fortsatte hon med det hon skulle :)

*************

020 021

Gammeltanten Bella – märks inte alls att hon i december fyller 10 år (förutom att de gråa stråna blir fler och fler ;)). Hon fick köra fritt följ, framåtsändande, fjärr samt lite tricks. Blev en del tok, men hon tyckte iaf att det var roligt ;)

*****************

035
Den eviga valpen Indy – 8 år gammal… men beter sig som 8 månader ;) Tycker att allt är superkul och gjorde det mesta rätt… enda som inte gick bra var skall (hon klapprar tänder till en början). Fick förutom det kampa lite (hon verkar komma ihåg skyddsträningen), linförighet (hon har fortfarande så fina framben så…) och fjärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *