Söndag

Först sov jag bort hela förmiddagen efter att som vanligt blivit väckt av hundarna tidigt och sen har det blivit en del tv-tittande och läsande. Väldigt lugnt med andra ord. Men det behövs verkligen. Än känner jag inte av någon förbättring av antibiotikan, men jag hoppas att allt blir bra nu.

Jag vet att jag varit jäkligt bra på att mörka hur jag mått tidigare. Är väl därför jag fått höra av folk att jag inte kan ha det och det för att jag varit frisk. Men vem skulle orka lyssna på alla problem? Är ju knappt så att läkarna är intresserade av vad jag har att säga.

Å andra sidan har jag väl gjort helt fel som kollat upp tex behandling av migrän och ifrågasatt varför man inte följer det när det gäller mig. Det är inte bra att ha ca tre migränanfall i veckan.  Och det är absolut inte bra att då ta triptaner varje gång. Det har läkemedelsverket kommit fram till. Ändå säger läkaren ”ta det varje gång, det är okej”. Att triptaner dessutom har den lilla biverkningen att man ofta får återfallsmigrän lyssnar man då inte heller på.

Jag är inte utbildad inom sjukvård. Men jag kan söka reda på information och tycker att jag är hyggligt bra på källkritik. Men det är väl jobbigt när en patient kommer med information. Samtidigt är det MITT liv det gäller. Då vill jag ha den behandling som jag vet att andra får. Eller är jag mindre värd?

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *