En massa ärenden

Idag har det blivit en del farande och flängande hit och dit. Vi for bland annat förbi en olycka, två bilar hade krockat och nu i efterhand så fick vi veta att de båda inblandade fick åka till sjukhuset med rygg- och nackskador. Blir alltid rädd när jag hör sånt, för jag vet själv hur jävlig min whiplashskada kan vara. Blev även ett besök på bibblan för att hämta och lämna böcker. Någon läsning lär det dock inte bli något av nu för efter att ha fått lite mat i magen så är jag rätt trött.

Imorgon är det dags för rally så det kommer bli en tidig morgon för att hinna ut på sträckan innan allt börjar. Ikväll kommer det bli samma visa som det alltid blir kvällen innan vi ska iväg, jag far runt i lägenheten och letar laddarna till kamerorna. Samma visa varje gång för inte lär jag mig att lägga allt på samma ställe inte… detta springande kommer att ske under Johans suckande att jag aldrig lär mig.

Hoppet att vinna på pengar finns väl hos de allra flesta så även hos mig. Vem skulle inte vilja vinna runt 400 miljoner på Eurojackpot? Det är så ofantligt mycket pengar så det är svårt att inse. Och även om pengar kanske inte gör en lyckligare men livet skulle bli enklare. Skulle jag vinna mycket pengar skulle det bli husköp, nya bilar, objektiv till kameran och varför inte en husbil som man kan ta istället för husvagnen vissa gånger. Känner jag mig själv rätt så skulle det bli en hel del annat också.

De gånger jag spelar så är det via datorn eller mobilen. Tycker det är enklare att spela på mobilen än att behöva gå till en viss butik. Slipper både köer och speciella tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *