Koncentration

Det är frustrerande att vilja göra något men inte kunna. Tänkte igår fortsätta läsa Ensamfjäril, men kunde till slut konstatera att hjärnan inte var med. Bokstäverna flöt in i varandra och det var en himla röra. Försökte igen efter nån timmes sömn men det var lika då.

Ska jag erkänna så blev jag lite rädd. Lika rädd blev jag när det tog några dagar att komma på vad mina föräldrars granne sedan nästan tjugo år heter. Vad är det som händer?

Nästa vecka är det dags för läkarbesök och jag har många frågor jag vill ha svar på. Blir första träffen med den här läkaren. Förra veckan var det en person som sa till mig att jag borde byta läkare. Jag är av motsatt åsikt, jag hade gärna velat ha haft en och samma läkare. Under de senaste åren så har jag haft turen några gånger att få träffa samma läkare två gånger annars är det en ny varje gång.

När vi var och handlade så såg Johan den här tidningen och den fick naturligtvis följa med hem. Hoppas på att få lite tips om hur jag kan förbättra mig. Nu gäller det bara att orka läsa.

image

(Det är inte bara läsningen som är svår, även att skriva är tufft. Tog mig närmare en timme att skriva det här inlägget. Tappar ord, läser igenom, blir osäker, läser en gång till. Det bästa nu är väl att inte stressa upp sig utan det här lär väl lösa sig. Gäller att vara positiv :) )

2 svar på ”Koncentration”

  1. Kan det vara så att du är stressad över någonting, eller väldigt trött? När jag är det så sviker minnet direkt, speciellt om jag är ”socialtrött” efter att ha umgåtts med människor. Ibland tappar jag ord, säger helt fel ord eller någonting som inte ens är ett riktigt ord. :) Men med ensamtid, sömn och mat i kroppen så brukar det bli bra för mig.

    Länge sen jag köpte en fototidning nu. Ska nog minsann unna mig en snart, brukar alltid få inspiration av dem. :)

  2. Jag är stressad över framtiden, om det är neuroborrelios som gör att jag mår såhär eller om det är nåt annat. Är även stressad med tanke på arbete och sjukskrivning.

    Tröttheten finns alltid där och går inte att sova bort. Är som ett dåligt batteri som behöver laddning ofta men som drar ur så fort jag gör något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *