Hjärnkaos

Det är dumt att ligga kvar för länge i sängen om man har en tenta. När man sedan har fem minuter kvar tills tentan börjar är det inte så bra att bli stoppad i en körkorts- och nykterhetskontroll. Körkort har jag och nykter var jag, så det var ju bra.

Kom lite försent men fick iaf komma in. Fick mina papper och satte mig vid en bänk. Öppnade papperna och läser instruktionerna och stannar till vid en punkt där det förkunnas att det är totalt nötförbud. Jag funderade då vem som tar med sig en ko till skolan? Ja, så kaos är det i hjärnan nu ;)

Tentan gick inte alls bra, men har iaf skrivit den. Nu vet jag hur mycket som jag missat att läsa in. Märks ju även hur dåligt mitt minne är nu.

Efter jag skrivit tentan så åkte jag för att köpa mackor till mig och Johan. Jag läste noga på innehållet och det stod inget om att de innehöll äpplen. Dock så fick jag en äppelbit i den andra tuggan jag tog. Och då Johan är allergisk mot äpplen (samt att det kliade i min hals) så åkte jag tillbaka till affären.

Där fick jag en ursäkt och alla mackor med potatissallad skulle plockas in. Fick tack och lov pengarna tillbaka. Åkte därefter till ett annat ställe  och köpte mackor utan äpple :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *