Lite smått förbannad

Vissa saker blir jag rätt så förbannad över, en sak är när min handläggare ringer och säger att läkaren inte kommit in med kompletteringar trots brev och påminnelse samt att han haft en månad på sig att förklara vad han menar. Tack och lov kommer jag ändå att få pengar nu i oktober, men det hängde löst ett tag. Handläggaren tyckte att jag skulle ta med brevet till läkaren till nästa besök och kräva svar. Vi får väl se om jag får några svar.

En sak slog mig idag när jag gjorde eld, nämligen att jag faktiskt klarar av det. Dels har jag en rejäl respekt för eld efter att grannhuset brann ner när jag var liten och dels så har jag väldigt sällan lyckats få eld i mina föräldrars kamin. De gånger jag varit barnvakt där har slutat med frustration de gånger det har krävts eld i kaminen och fick jag igång en eld så var jag noga med att den absolut inte fick slockna, för jag skulle kanske inte få igång elden igen. Tack och lov visade det sig att min ena lillasyster var duktig på att elda så hon fick snabbt det uppdraget.

Här hemma har det bara hänt någongång att elden slocknat. Så jag är mäkta stolt över mig själv! Tråkigt dock att det börjar bli såpass kallt att vi måste elda för att få värme, tidigare har vi ju bara eldat för att få varmvatten och haft dörren öppen då det varit så varmt inne.

20151001_182945

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *