Nätshopping

Jag kommer inte ihåg om jag tyckte det var så kul att följa med på auktioner när jag var liten, jag kommer bara ihåg att vi ofta var iväg och en sak som pappa ropat in till mig är en prydnadshund. Den har blivit lite skamfilad genom åren men är en självklar del av mitt hem.

Som vuxen har jag inte varit på en enda auktion och ska sanningen fram så är jag nog på tok för blyg för att buda på något också. Däremot gillar jag loppisar och egentligen hela tanken med att köpa begagnade saker istället för att hela tiden köpa nytt. Det är bättre för både miljö och ekonomi att köpa begagnat.

Men så finns det dessa gånger då man är ute efter något specifikt och hur mycket man än letar runt på loppisarna så hittar man det inte.

I samarbete med Citiboard vill jag rekommendera deras tjänster. Är man ute efter något specifikt är det bara att klicka runt och kika och har man saker man vill bli av med så är det bara att lägga upp en gratis annons.

Förvaring är något som jag alltid tycker att vi behöver mer av. Garderober har vi till exempel bara fyra av i huset så det är något som finns på önskelistan. Något liknande denna på bilden vore inte helt fel att ha här hemma.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *