Kontorslandskap

Det är bara senaste året som jag själv suttit och arbetat på ett kontor. Med tanke på att jag är så pass ljudkänslig så är det skönt att vi bara är två som delar på kontoret, tror inte att ett öppet kontorslandskap är något för mig.

Erfarenhet av att städa både öppna konstorslandskap och vanliga kontor har jag däremot. Det värsta jag varit med om inom det var när jag i ett kontorslandskap skulle dammsuga heltäckningsmattan som täckte hela golvet. Jag tittade noga på de som jobbade och höll utkik efter om någon pratade i telefon. När ingen satt i telefon så satte jag igång dammsugaren, som nog var det mest högljudda jag någonsin varit med om.

Efter det har jag alltid haft lite ångest varje gång det varit dags att städa kontorslandskap för att störa ingår ju inte i arbetsuppgiften direkt.

Mitt eget kontor har jag inte varit med och utformat förutom att jag bytte ut stolen sedan jag höll på att ramla bakåt i den gamla stolen. Skrivbordet är höj- och sänkbart och det har verkligen hjälpt mig till att ens vara på jobbet. För att bara sitta ner flera timmar varje dag fungerar inte för min kropp.

Ergonomi och hur man kan utforma en bra arbetsplats är något jag tycker är intressant och ibland stöter man på frågeställningar man aldrig ens tänkt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *