Sälen

2009 åkte jag, mina två systrar och mina två hundar till Sälen. Istället för att vandra och tälta som vi gjorde de två föregående åren så blev det även nu vandring, men skillnaden var att vi hyrde en stuga. Eller stuga är väl fel ord, det blev en lägenhet som vi bodde i, då vi inte fick ha hundar i någon av de stugor som just då var lediga.

Det var underbart att vara ute och vandra på dagarna med lättare packning än åren före och sen kunna ta en svalkande dusch när vi kom tillbaka till lägenheten. Vi var i Sälen tre dagar och hann med att gå några mil. Sista dagen gick vi uppför Hundfjället för att se på figurerna som finns där. Och då märktes det att vi hade varit ute och gått för jisses vad sakta det gick att ta sig 1,5 km uppför.

Skidåkning är inte något för mig då jag nog bara skulle bryta något ben, men just detta med vandring och att gå runt och se snö på sommaren passar mig bättre. Jag hoppas att vi åker tillbaka till Sälen någon gång för det var verkligen ett perfekt sätt att samla kraft på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *