Rabatter

Att få reklamblad i brevlådan med olika erbjudanden och rabattkuponger tycker jag kan vara rätt så kul av den anledningen att jag vill komma så billigt undan som möjligt när jag handlar. Varför betala mer än vad man behöver liksom? Däremot tycker jag att det kan vara lite knepigt att hitta aktuella rabatter och erbjudanden när det gäller butiker på nätet, det är ju inte direkt så att det trillar in tips på mailen varje söndag.. Ibland när man hittar ett erbjudande på någon sida så har den hunnit gå ut. Rätt irriterande.

Tack och lov så finns det en sida som samlar olika rabatter och erbjudanden och som dessutom håller erbjudandena aktuella så att man verkligen kan utnyttja dom. Eftersom det finns över 500 butiker och runt 1000 olika erbjudanden kopplade till sidan så har man stor chans att hitta ett (eller flera) erbjudande som man kan utnyttja.

Det man gör är att man klickar in på sidan och letar upp den butik man vill shoppa ifrån, där hittar man olika sorters erbjudanden som man kan välja på och den kod man vill utnyttja skriver man in i kassan på butiken.

Rabattkodsidor är gratis att använda så det är bara en massa plus med att använda tjänsten. För vem vill inte komma lite billigare undan? Med tanke på rabatten så kanske man till och med kan shoppa lite extra?

Kollar man på sidan för Bokus så kan man bland annat se att man kan köpa 4 pocket och betala för 3 och e-böcker för under hundringen. På Ellos kan man bland annat hitta 70% rabatt  på sommarrean och 25 % på underkläder. Lensway erbjuder bland annat 70% rabatt på hundratals glasögon.

Så nu tycker jag att ni klickar er in på sidan och letar upp något superbra erbjudande och shoppar loss.

 

Skrivet i samarbete med rabattkodsidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *