Webbyrå

Två egenskaper jag har som jag är lite extra stolt över är att jag är nyfiken och envis. Det var dessa egenskaper som fick mig att starta eget företag i tjugoårsåldern. Många undrade vad jag egentligen skulle göra, för det där med hemsidor var ju inte så stort då och hur dum var jag inte som skulle tro att det gick att starta eget (förstår än idag inte vad det är som skulle vara så svårt).

Efter att ha fyllt i en del papper, varit på studiebesök och gått en starta eget kurs så var jag igång. Idag har vi internet tillgängligt var vi än är och det går snabbt, men då för femton år sedan så var det inte ens alla som hade tillgång till internet hemma och hade man det så var det smärtsamt långsamt. Så att då komma och säga att man hade en webbyrå gjorde att många höjde på ögonbrynen och undrade vad jag egentligen gjorde.

Efter några år så kände jag att jag gjort mitt inom branschen och valde att lägga ner företaget. Det var en väldigt lärorik tid och jag är glad att jag vågade ta steget att starta eget. Sedan dess har intresset för att koda hemsidor svalnat rejält och skulle inte den här bloggen vara baserade på wordpress och ett tema så vet jag inte om jag hade klarat av att göra en blogg för det har hänt så mycket genom åren.

Det är tur att det finns de som skapar och sköter hemsidor för oss som inte vill eller kan göra det själv. En webbyrå i Stockholm inte bara kodar sidan åt dig, dom erbjuder även att sköta sidan genom att skriva texter och även utbilda dig inom olika områden vad gäller hemsidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *