Ett sätt att hålla koll på ekonomin 

Fenomenet bluffakturor har funnits ett tag och det är ett otroligt fult sätt för en del oseriösa företag och personer att försöka tjäna pengar på andra. Ett bra sätt att slippa att risken att betala en bluffaktura är att använda sig utan Billhop, en tjänst som bland annat varnar om du är på väg att betala en bluffaktura.  Vi har själva fått en bluffaktura i brevlådan en gång, men då vi inte kände igen företaget bakom fakturan så sökte vi lite på nätet och när vi insåg att det dels var ett utländskt företag som låg bakom och att många andra hade varnat för att man inte ska betala något. Så några pengar från oss fick dom i alla fall inte.

Ibland händer det oväntade saker så som att bilen går sönder och man måste in med den på verkstan eller att något annat i hemmet går sönder.  Just då kanske man inte har de där pengarna som behövs och istället för att ta en ny kredit eller ett lån så kan man använda sig utav Billhop. För genom att betala räkningen med sitt befintliga kreditkort som ofta ger 30-45 dagars räntefri kredit kan man skjuta upp betalningen via Billhop.På så vis jämnas även månadskostnaderna ut.

Tjänsten är gjord för att man ska vara enkelt att betala sina räkningar med kort. Man kan använda kontokort, betalkort eller kreditkort och det är ett smidigt sätt att få koll på sin ekonomi. För att få ännu bättre koll så kan man exportera transaktionerna till Excel eller ladda ner som PDF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *