Vintern är snart här

På väderleksrapporten så varnas det för att det kan komma snö nu de närmsta dagarna. Visserligen så är det november nu, men jag tycker att snön kan vänta lite till. Helt okej om det är lite vitt på backen när det är jul. Men före och efter det behöver det inte alls finnas nån snö tycker jag.

Att jag inte gillar vintern har ni nog förstått vid det här laget. Att det snöar och blir kallt är ju tyvärr något jag får stå ut med då det tillhör klimatet. Något annat som jag har väldigt svårt för är strumpor. På somrarna så har jag i stort sett aldrig strumpor på mig. På hösten och vintern så blir det lite mer, men så fort jag kan så drar jag av mig dom. Det blir ju lite kallt om fossingarna ibland så då tar jag hellre på mig tofflor än strumpor. Och nu när det blir lite kyligare så blir det inte bara tofflor jag tar på mig utan jag passar även på att mysa till det med ponchos och filtar.

Måste erkänna att det är lite mysigt att krypa upp i soffhörnet med en varm filt runt sig när det är mörkt och ruskigt ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *