Helgen

Snart är även den här helgen slut, känns som att helgerna bara svichsar iväg. Kan man inte dra i bromsen lite? Till frukost både lördag och söndag har jag ätit mannagrynsgröt, det är ju så gott och enkelt att göra. Synd bara att jag har så svårt att äta frukost tidigt på vardagarna annars hade jag ätit mannagryngröt även då. Vill liksom inte äta den kall heller ;)

När laserpennan kommer fram så är det bara de två äldsta katterna som blir leksugna. De andra sitter bara och stirrar som fån och undrar nog vad ”gamlingarna” håller på med ;)

En av mina drömyrken som barn var advokat, lite av den drömmer sitter nog kvar i och med att jag är väldigt intresserad av rättsfall och jag sitter gära och läser olika förundersökningar (kan se hur äckliga bilder som helst där, men ser jag blod i verkligheten så är det svimningsrisk). Hittade en intressant bok på bibblan som jag bara måste läsa. Kanske kommer jag få svar på en del av mina frågor när det gäller kriminalteknik och hur man egentligen gör för att säkra bevis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *