Det där med reklam

När jag var tjugo år så startade jag min egna webbyrå, dels för att jag ändå satt och gjorde hemsidor så då kunde jag ju lika gärna ta betalt för det och dels för att många sa att jag inte skulle klara det. Är det något jag är så är det envis och jag måste liksom bevisa att jag visst kan saker.

Naturligtvis gjorde jag en hemsida till det egna företaget, men insåg snabbt att jag inte bara kunde räkna med att enbart den skulle ge mig kunder. Idag kan man ordna konton åt företag på Instagram och Facebook, men den möjligheten fanns inte då.

Så ett steg i marknadsföringen var att skaffa en tröja med hemsidesadressen på. Jag som i vanliga fall nästan uteslutande bär svarta kläder valde en orange tröja för att sticka ut lite. På den så blev det ett tryck bak på ryggen.

Efter några år så la jag ner företaget mycket på grund av min hälsa, men tröjan med adressen på ryggen har jag fortfarande kvar och även om jag miste domännamnet under några år så fick jag till slut tillbaka den så nu kan jag göra reklam åt bloggen med hjälp av tröjan.

Vill man få mig på fall via profilgrejer så är vattenflaskor och kepsar ett bra trick, men eftersom jag bara älskar pennor av nån konstig anledning så är det naturligtvis favoriten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *