Söndag

Så är söndagen snart slut och därmed går vi in på min sista semestervecka. Kan ju tycka att jag hade lite otur med vädret. Men det är sånt man får ta. Hoppas bara att det torkar upp så man kan vara ute utan att bli totalt blöt om fossingarna.

Vi utökade samlingen av La poterie igår, så nu blir det till att flytta allt från hörnskåpet till vitrinskåpet så att man faktiskt ser samligen :)

la poterie

Ett av dagens köp var en liten och gullig stekpanna, inget man kanske steker köttbullar i. Men ett och annat ägg får nog plats.
stekpanna

Efter den senaste tidens regnande så var vi lite spända på hur det skulle se ut i husvagnen. Vi tätade den för ett tag sedan då det regnat in tidigare. Men trots allt regn så var det torrt och fint i husvagnen. Så skönt :)

Vi hörde att det plaskade rätt bra i ån så vi gick för att titta och visst var det mer vatten än förut. Förra gången vi var i husvagnen så skuttade jag på stenarna (som nu är under ytan) för att dra elkabeln. Det skulle jag helst inte ha gjort idag om man säger så ;)

nianfors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *