Hur många gånger kan man klicka in sig på en sida?!

Sedan igår då vi var in till stan och tog varsitt covidtest så har jag loggat in på 1177 fler gånger än vad som nog är försvarbart. Vill så gärna få ett negativt svar så att vi kan återgå till lite mer normalitet i livet.

Är fortfarande rätt vissen, men har i alla fall varit feberfri idag. Nu är det bara snorigt, lite hostigt och andningen som gärna får bli bättre.

Med tanke på symtomen så har vi naturligtvis isolerat oss och det är nog tur att vi har ändrat bredbandet till att vara obegränsat för jisses vad vi har streamat filmer, serier och youtube. Orken har ju inte funnits till så mycket annat än det mest nödvändiga så jag antar att både hästar, hundar och katter tycker att vi är rätt tråkiga just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.