Tävlingsbok i agility

Var på klubben vid 10:30, körde lite lydnad med Bella innan agilityn. Blev fjärr, inkallande med ställande och fritt följ. Allt gick bara bra

Så blev det dags för agilityn, vi delades upp i grupper. Jag och Bella var i samma grupp som Karin och hennes stora blandis Keddie. Först fick vi prova på ett hopphinder, det var ju inga större problem tyckte Bus (när matte inte var i vägen vill säga ). Efter det så blev det lite bordsträning, sen bord och hopp. Efter det fick vi köra tunnel och till sist tunnel, bord och hopp.

Med tanke på att det var vår första kombination nånsin så gick det rätt bra. Enligt ena blivande instruktören så var Bus väldigt bunden till mig.

Efter det så provade vi på en hoppkombination, 3 hinder i en halvcirkel. Inga som helst problem.

Sen blev det balansen och A-hinder. Vid A så körde vi även med hopp innan och då ville den lilla bruna gärna tjuva och springa förbi hopphindret upp på A… men till slut så fick vi till det.

Böjd tunnel och platta tunneln blev det också.

”Min” instruktör sa att det är synd att jag inte gillar agility lika mycket som Bella och hade hon bara bott här nere hade hon mer än gärna kört Bus i agility. Men hon sa även att ”man behöver ju inte tävla, räcker ju med att träna för kul”.

Ett steg närmare tävling kom vi när jag sa åt Pia att jag gärna ville ha Bella mätt, ”ja men då fixar vi tävlingsbok på en gång” sa hon. Försökte protestera genom att säga att jag inte har nåra pengar, men Pia lånade ut till mig… *suck* jaja, nu är Bella iaf mätt och tävlingsbok har vi. Hela 47 cm hög är hon

Jag vet att en viss person kommer sitta och storflina och säga ”vad var det jag sa”, när hon läser detta (eller hur Carro? ). Men det var faktiskt kul att köra idag, men nån tävling blir det inte… på länge…. Jag kan ju alltid skylla på att vi inte har tränat in slalomen än, eller duger inte det som ursäkt?

Visst ja, körde ju lite lydnad efter agilityn också. Denna gång var fokus mest på Indy och vänstersvängar + ”rumpträning”. Gick sådär. Men vi fortsätter nöta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *