Vilken dag…

Att leva med kronisk huvudvärk och kronisk migrän har sina utmaningar ibland. På förmiddagen funderade jag på att åka hem, men valde att istället ta smärtstillande och passade på att vila på lunchen. Vad jag då inte visste var att det skulle vara kontroll av brandlarmet idag. Men det var bara att bita ihop.

På tal om att bita ihop så har jag fått lite skäll av en neurolog för att jag gör just det, bita ihop alltså, istället för att vila oftare och faktiskt låta migränen ”läka ut”. Som det är nu är jag oftast hemma en dag för att nästa vara på jobbet, men är då ”migränbakis” och har lättare för att få ett nytt anfall. Samtidigt så känns det så jobbigt att vara hemma. Får dåligt samvete för att jag lämnar kollegorna i sticket. Sen några veckor tillbaka testar jag en för mig ny förebyggande medicin. En medicin som får mig att bli lika andfådd som Agda 85 år om jag går lite för snabbt eller uppför en trapp och jag blir dessutom lite yr ibland.  Hoppas verkligen att biverkningarna trappar av snart.

Eftersom jag mådde som jag mådde så blev det pizza från affären till middag idag (det gröna är green jalapeno relish). Snabbt och enkelt är väldigt bra ibland. Nu håller jag tummarna att morgondagen blir bättre :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *