Lucia

Luciamorgon betyder att jag måste gå upp tidigt för att skjutsa mina systrar till skolan. Dom följer med mamma till Jernet för att se på lussetåget. Och mamma måste ju jobba, så då blir det bara jag kvar som kan skjutsa. Men vad gör det när man får lussebullar och pepparkakor?

Bella med sitt halsband (fotade igår):

Hur träningen gick igår? Jodå, den gick bara bra Började först med Bella, lät henne ta metallen från min hand, när det inte var några problem så la jag ner den på golvet och kommenderade apport. Inte heller det var några som helst problem så jag ökade avståndet hon var tvungen att gå för att hämta apporten. Och smååååååååå tvekanden var det, men inte alls som det varit förut

Sen var det dags för snabba ställanden och där körde jag med extern belöning, bara jag kommer ihåg att använda rätt kommando så gick det bra

Med Indy så började jag att köra dk på ställandet, och tog succesivt bort dom. Märkte att hon faktiskt stannade på röstkommando, har jag undervärderat henne tro?

TILLÄGG:
Tränade Bus nu på kvällen och metallen gick bara bra. Såg ingen tvekan idag och hon var till och med ivrig att springa och hämta den! Förflyttningar bakåt körde vi oxå, men det blir nog till att gå till förrådet där det finns längre kala väggar. Lärde henne även att stänga garderobsdörrar på kommando Ställande körde vi lite grann och hon stannar fort. Ska nog ut o prova imorron hur det ser ut då.

Indy Pindy har inte fått göra nåt idag. Och kommer nog inte att få göra det heller. Min rygg vääääärker….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *