Lydnadsdebuten avklarad

Och uscha vad sur Indy är på sin matte just nu…. matte visade klart och tydligt att hon inte litade på sin hund under ställande och läggande under gång och gjorde inte bara dk, utan vände sig om…

Platsen nollade hon. Hon satte sig först, ställde sig sen och började efter en stund gå emot mig. Men det var det en schäfer som inte gillade så han rusade upp och dundrade in i Indy. Hon skrek och många undrade om hon hade blivit biten. Men min isbjörn är så, hon skriker i förebyggande syfte Blir en massa träning på platsen med olika störning nu.

Linförighet och fria följet fick vi 6 resp 5 på. Det är positionen o nosningar som drog ner. Inkallningen fick vi 10 på!!! Och hoppet som vi gjort en gång förut fick vi 6 på. Så totalt blev det 82 p och plats 16 av 17.

Och hur dumt det än låter så är jag jättenöjd med Indy och mindre nöjd med mig själv. Under transporter/linf/fritt följ så agerade jag i och för sig annorlunda än vad jag brukar och det är ju bra. Men att nolla två moment för att jag var tveksam på om hon skulle greja dom….

Men nu har vi iaf tävlat och jag fick se att hon inte flippar ur totalt. Så nu tar vi nya tag till nästa tävling. Sen ska man väl i ärlighetens namn inte kräva så mycket av henne heller. Hon är ju inte så gammal och även om 11 månader kan låta mycket för en del, så är iaf Indy rätt valpig av sig fortfarande.

Isa, Sisco och Indy fotades tillsammans och var för sig ute. Om man säger så här så märks det att dom tre är syskon. Lika yra alla tre Bilder på de vita kommer upp i morron.

GRATTIS Lena och Eos till förstapriset idag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *