Otur

Oturen började redan igår då jag tappade bort ett objektivlock. Inget annat passade objektivet så det blir till att vara försiktig nu tills paketet med lock, rengöringskit och väska kommer

Var ut och fotade mina hundar på förmiddagen, skickade mess till Carro att vi kunde ju hitta på nåt när hon ville ta paus från pluggandet. Så efter en stund åkte vi till Mellanbyn och lät vovvarna springa som dårar Och kameran var med såklart, har inte laddat in bilderna än dock.

På väg hem så inser vi båda att vi är rätt hungriga, och valet går till thaimat. Problemet är att dom inte tar kort så vi måste ta ut pengar innan. Sagt och gjort vi åker till automaten och Carro kommer på att hon har kortet hemma, så jag kliver ur och är på väg till automaten och inser att även mitt kort ligger hemma.

Så hem och hämta kortet och tillbaka till automaten, då funkar inte automaten… in på konsum och försöka ta ut pengar, näe då funkar inte kortet. Så tillslut så kom vi underfund med att det nog inte var meningen att vi skulle käka thai idag… synd, för det är ju så gott och så billigt… men men… får bli nån annan dag

Ett bokreablad kom idag och jag hittade en bok som jag bara måste ha, ”Flickan och skulden” av Katarina Wennstam. Har redan läst hennes bok ”En riktig våldtäksman” och den var skrämmande och hemsk och väldigt bra.

Det kommer så många tankar och känslor när man läser om sånt. Och kanske är det ett steg i rätt riktining för en själv?

Visst ja, 5 bra egenskaper…
1) Snäll (försöker vara iaf )
2) Ställer upp helhjärtat för familjen och de närmsta vännerna
3) Bra lyssnare (hoppas jag )
4) Envis (lagom dos är bra och mer än lagom är bra när man ”krigar” med myndigheter)
5) Försöker att tro att allt löser sig tillslut

Måste erkänna att det var sååååååååå mycket svårare att skriva 5 bra egenskaper än 5 dåliga. Beror det på att man är dålig som människa, att man tror att man är dålig eller att man är uppfostrad till att man inte ska tro att man är förmer än nån annan?

18:40:
Var ut och körde ett lydnadspass med vovvarna. Först platsliggning i ca 3 minuter. Därefter var det Indy’s tur, körde linförighet/fritt följ m. kortkoppel. Hon vill gärna röra sig så fort hon hör ”fot”, och det vill inte jag, för jag vill säga ”fot” – vänta en stund –  sen börja gå. Så vi körde lite sån träning idag. Även raka snabba sättanden körde vi.

Läggande och ställande gjorde hon helt perfekt Första inkallningen så dunkade hon rätt in i knät på mig men hon är halvt förlåten då det var nedför och is… andra gången så körde vi motsatt sträcka och då gick det bara fint.

Apportering om det så sker med metall eller träapport är inga problem *skööönt*

Så var det Bella’s tur, kortkoppel även med henne, men mest i språngmarsch. Hon tenderar att komma efter lite i språngmarsch…

Inkallning med ställande –  var en fröjd för ögat att se. Snabb start OCH snabbt stopp Metallapporteringen gick väl sådär, att hon springer rakt fram till den och viftar på svansen ser jag som ett tecken på att vi är på rätt väg (jag vet, jag har sagt det miljoner gånger tidigare…). Ska fortsätta fila lite på träningsmetoden vad gäller metallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *