Äntligen tillbaka

Så fungerar äntligen domänen www.arracs.net igen. Mailen har strulat på sistone, men ska nu fungera. Sen hoppas jag att allt på sidan är rättlänkat. Hittar ni något fel så hojta till!

Svar till Pia: Det var om ni hittade nåt fel på min sida jag ville att ni skulle säga till ju

Tränade lite inne med hundarna idag. Började med Starmie och vi tränade fjärr, position och att sitta rakt (både i ff och fjärr). Sen så fick jag henne att lägga sig på targeten, att bara ta med tassen dög tydligen inte för henne

Starmie tror hela tiden att jag har godis i vänsterhanden, men det är ju klickern som jag håller i. Godiset har jag på ett bord så att jag slipper ha det i handen/fickorna Men duktig är hon och återigen tycker jag att det är kul att träna med en annan hund. Man lär sig sååååå otroligt mycket

Blev pos och fjärr med Indy oxå. Får nog ta och skärpa till mig lite när det gäller fjärren, för hon är lite flamsig ibland och det är ju inte det som jag vill klicka in….

Var hos Marie idag och fick suuuuuuuuuupergod tårta!!!!! GRATTIS på födelsedagen!!!!

Tyvärr så hade hundarna låtit när jag var borta  Indy har ju börjat låta nu när hon sitter i bur, men det mesta av mina grejer är ju faktiskt nerpackade nu. Så det blir väl till att göra ett försök att ha henne lös i lägenheten nästa gång jag måste vara borta utan vovvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *