Datavirus

För första gången nånsin så blev min dator infektrad av virus igår. Jag får skylla mig själv, för jag laddade ner väldigt osäkra filer… dessutom hade jag innan dess stängt av antivirusprogrammet.

Viruset är nu efter en natts kämpande utrotat och datorn fungerar som den ska. Och jag kan därmed pusta ut

Tränade position, sitta rakt, fjärr, apportering, metall och target med Starmie igår. Hon löser de mesta problemen genom att lägga sig ner. Förstår hon inte vad hon ska göra med targeten, ja då ligger hon (när hon inte apporterar den vill säga)

Indy körde jag fjärr och pos med. Hon verkar (ta i trä) inte vara annorlunda trots att hon löper. Samma yra flamsiga Indy

Idag är det superbra fotoväder och jag är såååååååå sugen på att åka till Pia och träffa Bella, men vi får se hur det blir med den saken. Måste ju få med mig Carro oxå

——————————————————————————–
Det VAR bra fotoväder……. tyvärr så försvann det alldeles för fort och alla dagens kort lär ha ett inslag av snöflingor som singlar ner framför motivet…..

Träffade Bus oxå… mitt alldeles egna (nästan iaf ) Bus Kände lite på magen och kände att nåt rörde sig däri

Vovvarna fick springa av sig en del iaf och bra var nog det, för nu snöar det igen…. snälla få det att sluta snöa…nån??? Är såååå less på snö, visst det är kul att busa runt med hundarna i snön ibland… men att pulsa i snö varje dag är inte alls kul….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *