Grattis på födelsedagen Indy!

Idag blir mitt vita monster hela 1 år. (fast nåt monster är hon ju inte direkt *s*)

Detta kort fick vi av Sandra (Indy’s uppfödare) och Denja (mamma till dom vita):

Tänk vad fort tiden går. Något speciellt firande har det inte blivit, åkte ner till Söderhamn i morse för att gå på föreläsning för Kenth Svartberg. Mycket intressanta tankar han framförde. Med ens så satt man och analyserade det ena momentet efter det andra *s*

Efter lunch så var det träning för Kenth. Vi var 8 ekipage och alla hade olika erfarenhet/nivår samt önskemål om vad vi ville ha hjälp med. Mitt störtsta problem är ju skallet och med hjälp av Risenhanen Edgar så skällde Indy faktiskt till och det var riktigt härliga skall. Så att ”hetsa” upp henne på annan hund för att belöna med kamp (med mig alltså ), kan nog funka. Sen så ska jag släppa alla hämningar vad gäller skallet, håller för hårt på henne och då är det klart att hon inte vill skälla. (Visst är det enkelt så här efteråt att komma på vad man gjort för fel?)

Väldigt intressant och lärorikt var det att se de andra ekipagen. Ska prova att jobba lite annorlunda i fria följet så kanske, kanske kan jag nån gång tycka att det är kul och därmed få mer än 5 i beytg…

Just nu är jag supertrött och det virvlar av tankar i huvet. Ska sätta mig ner och anteckna så mkt som möjligt av de tips vi fick på eftermiddagen.

Visst stämmer det Lena att jag och Indy ska vara med i Sundsvall den 15 april. Starmie ska tävla trean också. Sen kommer Carro att starta Varga i elit.

Snart dags för melodifestivalen och jag hejar ju på The Poodles som min andrafavorit kommer BWO. Fast gentligen tycker jag att de flesta utom Carola ska vinna. Inget ont om henne, men låten lär väl knappast göra så att vi kommer med i finalen, för vi kommer ju faktiskt att få kvala i Aten….

Tänk på finnarna, dom skickar rockbandet Lordi Att Lordi dessutom är riktigt bra (mot för norrmännens Wigwam ifjol) gör ju att till och med jag kommer att se på eurovision

Näe… nu ska jag sluta skriva här pch skriva ner alla tips i stället Förresten, nån som har koll på vart Hälsingeklövern kommer att vara i år??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *