Grattis Jonna!

Idag fyller min lillasyster 16 år och det firades med tonfisktårta och efter det jordgubbstårta, riktigt gott var det :)

2 svar på ”Grattis Jonna!”

  1. Typiskt att jag kom på din sida då. Jag älskar smörgåstårta, men sedan läste jag att det var tonfisk i och det gillar jag inte. Men jordgubbstårtan såg för god ut! Min sambo fyllde år igår. Då hade vi en tårta med chokladbottnar, vaniljkräm emellan och grädde blandat med jordgubbssylt ovanpå, sedan blåbär och hallon. På sidan hade vi bananskivor.
    Den blev jättegod!

    Svar: Tårtan lät jättegod :)

  2. Åh, det där såg ju inte helt fel ut! Dumma dig, nu vart jag ju jättesugen,haha! Ha en bra fredag, kram. :-)

    Svar: Hihi, det var riktigt gott kan jag tala om :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *