Katterna har fått en ny liggplats

Vi har tidigare haft en stolsdyna och en handduk liggande ovanpå trumman så att katterna ska få det lite mjukt. Men det är sällan det ligger kvar och dessutom ser det lite slarvigt ut. Så efter att ha inhandlat lite tyg och gummiband satte jag igång och sydde.

Något jag inte har gjort på över 15 år. Efter att ha rättat till undertråden som jag lyckades sätta fel så gick det ju faktiskt rätt bra. Synd att jag aldrig fastnade för det här med att sy när jag gick i skolan, men då var det ju alltid krav på att man skulle göra si eller så och har man dessutom en lärare som inte alls kunde inspirera så blev det som det blev.

2013-09-23 18.31.07
Såhär ser liggplatsen ut nu, funderar på att sätta på matta alternativt snurra snören runt så att missarna kan använda den som klösbräda också.

Ett svar på ”Katterna har fått en ny liggplats”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *