Webinfo

I samarbete med webinfo vill jag rekommendera deras tjänster.

Att synas är livsviktigt för dig som företagare för att få kunder. Syns du inte så finns du inte finns det något som heter och det stämmer bra. Om jag som kund inte vet att du finns kan jag i te anlita dig. Med hjälp av webinfo.nu så kan du lägga in ditt företag så att det blir sökbart för kunder. Det är en väldigt bra tjänst både för dig som företagare och mig som eventuellt blivande kund.

Förutom företagskatalogen så erbjuder webinfo även företagare hjälp att synas på Google och att även få en mobilapp. Allt för att du ska synas, få kunder och därmed tjäna pengar.

Du som företagare lägger upp en presentation av ditt företag och där kan du lägga in annan viktig och bra information som till exempel öppettider. Vill du göra din sida mer iögonfallande så lägger du upp bilder och filmer.

Det här är en helt fantastiskt bra tjänst som jag tycker att alla företagare ska testa.

4 svar på ”Webinfo”

  1. Intressant företag. Företagsapp är ett måste 2015 för företagare. Alla vill att saker och ting ska gå snabbare, lättillgängligare och billigare. En mobil uppskattas lika mycket av kunderna som av företagaren själv.

  2. Tack för tipset! Har haft min site på en annan söktjänst men mitt företag kommer aldrig upp som de lovat på goolgle, så jag tänker definitivt byta till webinfo!
    Kul att de gör appar också, det ska jag skaffa till företaget.

    Tack för en bra blogg, hälsningar Ylva Lindmark.

  3. *instämmer*

    Speciellt trevligt är det att de vänder sig till små företag med, samt att priserna är väldigt överrenskommliga. Jag tror faktiskt inte att jag ahr sett ett sådant lågt pris för en app upp till dagens datum. Det här skall testas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *