Första oktober

Nu går det väl ändå lite väl snabbt? Tycker att dagar och månader bara svischar förbi och jag hinner inte göra det jag vill. Kanske ska jag ta och sänka mina krav lite så att saker och ting faktiskt blir genomförda istället för att må dåligt över det jag inte hinner?

Något som dock gör mig lite ledsen är de senaste dagarnas mail och kommentarer om att jag driver en hatsida. Allt beror på det där mobilföretaget som har samma namn som ett bär. Jag vet inte om det är anställda på det bolaget eller otroligt nöjda kunder som tycker att det är hemskt att jag berättar vad vi varit med om.

Jag hatar inte företaget, men jag har gett dom två chanser att visa vad dom går för och båda gångerna blev det en besvikelse då tjänster inte fungerade och det drogs pengar efter att abonnemanget sas upp. Jag har klagat hos företaget men inte fått nån direkt ursäkt. Jag valde att skriva ut vad vi varit med om på grund av att jag vill varna andra. Naturligvis så är det helt upp till var och en att bestämma om man vill bli kund hos det här företaget eller inte, men jag klarar inte av att vara tyst om det är något jag tycker är fel. Om nån sen tycker att det är att hata så kanske denna borde lära sig vad ordet egentligen betyder.

För ovanlighetens skull så blev det frukost idag, annars är jag rätt dålig på det där med att äta frukost. Passade på att äta mannagrynsgröt och vips så var tankarna tillbaka till högstadiet, mamma gjorde nämligen alltid mannagrynsgröt åt mig då. Men då det var en mindre rolig tid i mitt liv så skippar jag gärna resten av minnena ;)

20161001

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *