Att handla billigare

**** Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble ****

Att bo i Norrland har ibland sina nackdelar (även om fördelarna är många fler) och det är att utbudet på olika saker inte alltid är det bästa och det är en av anledningarna till varför jag gillar att shoppa på nätet. En annan anledning är att jag inte gillar att springa runt i affärer bland en massa människor utan sitter hellre hemma framför datorn och klickar hem olika saker i lugn och ro. Något som jag däremot gillar är olika sätt att få rabatter på, ska jag handla något så vill jag ju självklart att det blir så billigt som möjligt. Av det jag sett på tv så har jag förstått att man i USA har ett lite annat system än oss vad gäller rabattkuponger, där kan man lägga ihop olika rabatter så man till slut nästan får betalt för att man köper en massa varor. Hade jag bott där hade jag garanterat blivit lite kuponggalen, för vem vill inte ha saker så billigt som möjligt? Att man sedan köper ofantliga mängder är en annan sak.

För oss som nu inte är i USA och som hellre sitter hemma i lugn och ro för att klicka hem saker så finns det en del rabattkoder att hitta på nätet. På Rabble, som är en hemsida och app, kan man kan få reda på olika rabatter i sin närhet eller på sin favoritbutik.

När jag var liten så skulle jag och min far koka ägg, det var bara det lilla problemet att vi lyckades glömma bort äggen och åkte iväg i några timmar. När vi sedan kom hem igen så luktade det pyton och äggen var inte så mycket ägg längre (en väldig tur att det inte hade börjat brinna). Sedan den dagen har jag alltid använt mig av en äggkokare. Sen är jag lite kinkig av mig så jag vill ju ha hårdkokta ägg dessutom. I julas så använde jag vår äggkokare och när den tjöt så litade jag på att äggen var hårdkokta, vad jag då inte visste var att den hade släppt ut en del vatten så mina hårdkokta ägg var löskokta. Utan äggkokare så blir det ju inga kokta ägg här hemma så då passade Ellos rabattkoder som du hittar här väldigt bra.

Något som jag ännu inte har köpt men som jag är väldigt nyfiken på är en slow cooker. Jag ska ärligt erkänna att matlagning inte direkt är en passion hos mig så kan maten laga sig själv så mycket som möjlig så blir jag bara glad för det.

 

äggkokareslow cooker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *