Söndag

Av någon anledning så innebär helger numer att vi vaknar tidigt. Det positiva med det är att man hinner med en hel del. Det här blivit mindre stökande hemma än jag önskat men orken har inte funnits där riktigt. Fixade lite i tvättstugan igår så nu har alla saker i alla fall fått en egen plats. Men än är det inte klart där heller.

Idag tog jag med mig kameran ut för att fota hästarna. Stod först utanför hagen men ville ju även få Ludde på bild och gjorde då misstaget att gå in i hagen. Felix och Dario gjorde allt för att jag bara skulle bry mig om dom två. Så det blev många bilder där en halv Ludde syntes och en del av de andra. Bättre lycka nästa gång :)

Dario säger hej

Felix och Dario med Ludde i bakgrunden

Dagens bästa bild på Ludde

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *