Tillbaka

Det har blivit en liten bloggpaus senaste tiden, men nu är det dags att börja skriva igen tycker jag. På instagram har jag lagt upp lite bilder under tiden så helt borta från sociala medier har jag inte varit. Tänker inte köra något komikapp-inlägg utan börjar på ny kula nu.

Idag var vi till husvagnen för att titta till den och till min förvåning så hade den faktiskt tinat fram. Kolla bara på skillnaden mellan dom två bilderna. Så det blir nog tid i husvagnen ändå i sommar.

Husvagnarna 29 april
Den här bilden togs 29 april…. även om det inte är halva vagnen med snö så är det fortfarande en hel del kvar.

Husvagnen 10 maj
Dagens bild. Inte en gnutta snö kvar!

Förövrigt så har dagen mest bestått av att vara ute och njuta av vädret. Gäller ju att liksom att passa på. Förutom att bara sitta i solstolen och njuta så körde jag även ett litet ”rensa hage race” och passade även på att hjälpa Ludde få av lite envis vinterpäls. Imorgon blir det nog till att hjälpa Dario med vinterpälsen.

Ludde

Felix

Tyson
Tyson tillbringade sin dag mest såhär :)

Tyson

Dario

Stoya
Stoya gillar verkligen att springa efter fotbollar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *