Helgen

Nu när jag klickade mig in för att skriva inlägget så ser jag att jag började på ett inlägg i fredagskväll, men det skrevs aldrig klart. Så kan det vara att man glömmer bort saker och ting.

Men tillbaka till detta inlägget. Vi hade planerat att göra en hel del men det blev en massa annat istället. Det som vi hade planerat och även gjorde var att kapa veden. Det återstår att hämta hem sista lasset men sen har vi nog ved så det räcker i vinter.

Igår åkte vi och kollade på innebandy. Roligt att kolla på trots att det blev förlust för hemmalaget. Vi håller tummarna att kommande matcher går bättre.

Vi har hängt en del med Sigge i helgen :)

Något man gör alldeles för sällan är att spela sällskapsspel. Istället sitter man med varsin mobil och är osocial. Även om det inte alls gick bra för mig så var det roligt att spela monopol igen.

Att göra listan växer, men för säkerhets skull så bör den nog skrivas ner så att man kan bocka av det man gjort. Planering är egentligen något som jag tycker är roligt. Det gäller bara att ta sig tid att planera sin tid ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *