Helgen passerade fort

Helgen har inte bjudit på så mycket spännande, det rullar liksom på i sin vanliga takt. Det blev det klassiska att tvätta undan så mycket som möjligt inför veckan som kommer. Av nån anledning föredrar jag att tvätta på helgen istället för på vardagarna.

På söndagen så åkte vi på två julmarknader. Och jag vet inte om det beror på att jag inte är något superfan av julen eller om utbudet helt enkelt inte var något för mig/oss.

Vi hittade nämligen absolut ingenting att köpa. Fick testa en salva som skulle vara jättebra. Själv är jag glad att jag inte köpte den då det efter cirka 20 minuter började svida på den hand jag smetat ut salvan på.

På söndagen passade vi på att hämta en gammal kökssoffa. Efter lite modifikationer och kapade sängben så är soffan numer en sänggavel.

Ommöbleringen i sovrummet innebär att det nu står lite möbler här och var både i köket och sovrummet. Men det kanske blir ordning… nångång… ;)


Idag blev det inte så mycket mer gjort än att fodra hästarna, gå ut med hundarna, göra mat och ordna med sängen. Huvudet har dunkat rätt rejält hela dagen så nu ser jag framemot en natts sömn. Men först lite poddlyssnande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *