Slutscanning

Igår var jag och scannade ut mig från fitchallenge. Var skönt att se att alla siffror går åt rätt håll. Snart är det dags för 8 veckor till och då ska det väl ske mer hoppas jag.

Det ser rätt drastiskt ut på diagrammet nedan men från dalen till idag skiljer det bara 4 kg.

Sen ser det lite konstigt ut med tanke på att jag verkar ha vägt mig väldigt mycket under 2017, men nästan inget alls under 2018. Nåja, vad vågen visar är egentligen inte det viktigaste.

Det viktigaste är att det faktiskt händer något och det har jag märkt både på träningarna och när det gäller kläderna. Är fruktansvärt glad över att det finns skärp annars skulle mina relativt nya arbetsbyxor ligga nere vid knäna hela tiden ;)

Det är rätt hemskt att tänka på men under de här 8 veckorna av träning och information om kost så har jag fått mer hjälp än när jag gick hos en dietist.

Och framför allt mer hjälp än när jag träffade en läkare han ville skriva upp mig på väntelista för en gastric bypass på en gång. Det var hans lösning.

Nu är en operation något jag aldrig skulle göra. Har sett på för nära håll vad en sån operation kan ställa till med. Och sen är ju grejen att grundproblemet är kvar. Det måste man jobba på innan en det blir aktuellt med en eventuell operation tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *