Ny vovvebok

Hade först tänkt att vänta tills i morgon (dvs 1 okt) för att fixa en ny vovvebok, men imorgon är jag ju borta på rapporttävling och lär vara alldeles för slut för att fixa nåt med sidan så därför blev det idag

Idag har det blivit rapportträning och lydnad. Började med att vara TL åt Carro som körde igenom hela lägrelydnaden, klarar dom min virriga kommendering så lär dom nog fixa morgondagens tävling oxå

Blev hopp-sitt, slät inkallning, inkallning med ställande och fritt följ med Bus. Indy fick vara störning idag bara.

På rapporten så kom Pia och var TL åt mig, väldigt bra att få träna på att ha nån annan på stationen samt att hon gick igenom alla rutiner. Så jag lär inte göra bort mig, men man vet ju aldrig Hoppas bara att jag får åka med i bilen hem ändå

Väskan med saker som ska med i morgon är packad, koppel, vatten, vattenskål, godis och en massa andra grejer. Min kamera + batterier ska med oxå. För tillfället är ett par batterier på laddning så jag hoppas att dom hinner bli fulladdade tills i morgonbitti så jag slipper riskera att få dåligt m batterier

SENARE:
Var ut och körde ett lydnadspass med vovvarna. Blev fritt följ (m. högersvängar), inkallning, läggande under gång och försök till ställande med Indy.

Fria följet : kör med ”fot” nu och Indy verkar förstå vad det betyder. Svängarna känns svårare åt höger då hon ”flyter” ut. Men det gick bättre och bättre efter en stund.

Läggande under gång: fixade hon utan dk

Inkallning: tja, en dundrande Indy som kommer i full fart men som ändå lyckas sakta ner och sätta sig i position är väl hur man kan beskriva det 

Efter Indy så var det Bella’s tur. Med henne blev det fritt följ (m. vändningar på stället, stegförflyttningar, många svängar), apportering och kryp.

Fria följet: Gick inte så bra bitvis, hon ville inte alls ha samma position hela tiden. Vändningarna och förflyttningarna gick riktigt bra.

Apportering: körde ju med träapporten idag och då blir det full fart ut, gripande (utan lek!) och full fart in

Kryp: Hon kryper rätt bra nu, inte lika stirrig som i början, men hon har svårt för att krypa (hon får hög bak då) när jag rätar på ryggen (vilket jag vill göra annars kommer jag gå som en banan resten av livet ). Gjorde en högersväng och den gick bara bra.

Så ett rätt okej träningspass blev det till slut. Är sen mäkta stolt över Indy som klarar av att ligga ner och kolla på när jag tränar Bus. Inte ens när jag kastar boll åt Bus så sticker Indy efter

Näe, nu ska jag ladda ner lite saker från nätet sen blir det sängen om man ska orka upp i morgon bitti. 05:40 åker vi tydligen *gääääsp*

Håll tummarna för oss i morgon